Bedrijf

Ons bedrijf is in 1997 begonnen met het rondbrengen van folders voor twee klanten.DSC_2298-300x281 Bedrijf

Samen met familie en kennissen voorzagen wij heel Bodegraven van drukwerk.
Door deze zeer persoonlijke bezorging kregen wij al snel vragen van andere bedrijven hun flyers ook mee te nemen. Vandaar uit zijn wij in 1999 ons bedrijf Reclameverspreiding Bodegraven gestart. Door onze uitstekende service en betrouwbaarheid hebben wij een groot portfolio aan tevreden klanten.

Al snel kregen wij ook verzoeken voor omliggende plaatsen zoals Reeuwijk, Zwammerdam,bezorger-300x282 Bedrijf
Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, Zegveld en Nieuwkoop. Na een aantal jaren werden wij gevraagd om elke week kranten in deze plaatsen te gaan verspreiden. Dit leidde tot nog meer aanvragen uit omliggende plaatsen en nu komen wij inmiddels wekelijks in heel Zuid Holland, zoals b.v. Woerden, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en alle daarom heen liggende dorpen. Onze kracht ligt in het feit dat wij bijna overal met regionale kranten kunnen laten bezorgen, wat onze klanten extra attentiewaarde geeft.

vorkheftruck-300x258 BedrijfWaar wij eerst van uit onze garage ons werk deden, hebben wij nu onze werkzaamheden naar een loods verplaatst. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid het drukwerk van de klanten op te slaan en op afroep te verspreiden. Wij hebben een vorkheftruck dus lossen is geen probleem. Ook maken wij gebruik van tel en pak machines.

Een greep uit de klanten voor wie wij met trots verspreiden.

graficelly_280px Bedrijf kalkman BedrijfSteinhoeve-logo-diap-wg-11c Bedrijf